MIELI TĖVELIAI,

Vykdant projektą “Alytaus miesto bendruomeniniai šeimos namai” organizuojama STEP grupė tėvams.

 Būti tėvais – pats sunkiausias ir ilgiausiai trunkantis darbas žmogaus gyvenime. Tačiau šiam darbui mūsų neruošia jokios mokyklos ar universitetai. Dėl to, susidūrę su įvairiais auklėjimo iššūkiais, mes dažnai abejojame, ar teisingai elgiamės sudėtingose situacijos, ar elgiamės taip, kaip yra geriausia mūsų vaikams ir santykiams su jais. STEP tėvų tobulėjimo grupėse tėvai randa atsakymus į daugelį jiems rūpimų klausimų. Todėl jei ir jūs norėtumėte:

  • Įgyti daugiau pasitikėjimo savimi, kaip tėvais;
  • Geriau suprasti savo vaiką;
  • Išmokti efektyvių motyvacijos stiprinimo būdų;
  • Sužinoti pozityvių ribų nustatymo metodų;
  • Išsaugoti artimą, šiltą santykį su savo vaiku.

kviečiame  į STEP Tėvelių grupių užsiėmimus, kurie prasidės 2020 m. sausio mėn. 28 dieną, 17.30 val. Dainavos progimnazijoje (Vilties g. 12, Alytuje).

Užsiėmimus ves STEP programos vadovė psichologė Jurgita Čečėtienė.

Šie užsiėmimai yra organizuojami vadovaujantis pasaulyje populiaria tėvystės įgūdžių tobulinimo programa STEP*. Ši programa tėvams suteikia psichologinių žinių ir padeda atrasti efektyvių ir puoselėjančių bendravimo su vaikais būdų.

Užsiėmimų metu 12-14 asmenų grupėje tėvai analizuoja STEP Tėvų knygą, dalinasi savo patirtimi, mokosi vieni iš kitų ir ieško naujų idėjų, kaip spręsti jiems aktualias problemas.

Susitikimai tęstiniai, vyks vieną kartą per savaitę. Kiekvieno susitikimo trukmė 3 val.

Registracija būtina:

  1. paštu:stepgrupesalytuje@gmail.com

telefonu: 8 610 35977;

arba užpildžius formą internete:

https://docs.google.com/forms/d/1_DhZCsnRmdvXYxDPDrsGCugcYqhJKbpSq610tv_AngE/viewform?edit_requested=true

Susitikimai vyks be vaikučių, todėl paskaitos metu veiks vaikų nuo 3 iki 7 metų amžiaus priežiūros grupė Alytaus miesto bendruomenės centre Jaunimo g.3, Alytus. Juos užims Alytaus miesto bendruomeninių šeimos namų darbuotoja tel. nr. 8-657-74844.

Mokymai organizuojami nemokamai, finansuojama iš Europos socialinio fondo. Projektas „Alytaus miesto bendruomeniniai šeimos namai“. Daugiau informacijos apie projektą ir veiklas www.ambc.lt