Tau 15 – 29 m., niekur nesimokai ir nedirbi? Norėtum įgyti darbinės patirties ar paklausią profesiją? Turime gerą žinią – dalyvaudamas projekte „Atrask save“ Alytaus mieste tu ne tik turėsi galimybę mokytis, dirbti ar atlikti praktiką/stažuotę, bet taip pat galėsi savanoriauti visoje Lietuvoje bei gauti kompensacijas už patirtas kelionių, maisto ar apgyvendinimo išlaidas. Taip pat dalyvavimo projekte metu už Tave bus sumokamas privalomasis socialinis draudimas (PSD).
Projekto dalyvė Vika mano, kad „kažką veikti yra visu šimtu procentų geriau nei tiesiog dykinėti namuose“. Ir ji yra visiškai teisi. Projekte jau sudalyvavo 42 jaunuoliai. O tuo tarpu Vika yra iš 25 savanorystę pasirinkusių dalyvių – „man sekasi ir nesigailiu šiuo pasirinkim“. Mergina baigė dalyvavimą projekte ir tikina, kad greitu metu pradės dirbti, mat savanoriaudama atrado savo pašaukimą.
Nedvejok ir kreipkis į specialistę. Gauk nemokamą informavimą/konsultavimą ir kitą informaciją, Tau reikalingą pagalbą.
Daugiau informacijos apie projektą https://www.jaunimogarantijos.lt/lt,  el. p. alma.siksnelyte@gmail.com, arba tel. nr. (8 633) 12 848