Išgirsti vaiko pagalbos šauksmą yra siaubinga, bet dar baisiau yra, kai negali ar nemoki jam padėti! Dažnas iš mūsų net nesusimąsto, kad nelaimės atveju galima padėti savo artimam žmogui ir suteikti pirmąją pagalbą kol atvyks medikai. Pirmoji pagalba nesudėtinga, todėl mokėti ją teikti privalo visi, juo labiau tėvai, auginantys vaikus.

Apie pirmosios pagalbos elementus kalbėsime ir savo vaikui nelaimės atveju padėti praktiškai mokysimės gegužės 5 d. nuo 13.30 val. Jaunimo parke palapinėje prie riedučių ir riedlenčių parko. 7 metų privalomųjų pirmosios pagalbos mokymų stažą turinti lektorė R. Kuodienė primins, ką daryti, jei vaikas užspringo, prarado sąmonę, susimušė. Kaip elgtis kraujavimo, nudegimo, apsinuodijimo ir panašiais atvejais. Taip pat aptarsime, kaip sudaryti saugią aplinką namuose, kad vaikas būtų apsaugotas nuo nelaimingų atsitikimų.

Registruotis galite: el. paštukutisinfo@gmail.com

Paskaita NEMOKAMA, finansuojama Europos Sąjungos lėšomis pagal projektą „Alytaus miesto bendruomeniniai šeimos namai“. Daugiau informacijos apie projektą ir veiklas www.ambc.lt